Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Inspiratie 

Ik verwen mijn oma


Elke eerste zondag van de maand maart vieren we de moeders van onze ouders. Ze zijn altijd de eersten om de hele familie te verwennen. Is het niet tijd om hen ook eens in de watten te leggen ?

Gelaatsverzorging

Zelfs met de jaren is het belangrijk voor oma om jong te blijven, van binnen en van buiten. Anti-rimpel, anti-veroudering of zelfs glans, ontdek onze selectie van producten om oma te laten stralen!

Lichaamsverzorging

Je lichaam verzorgen is essentieel om je altijd goed in je vel te voelen. Geef uw grootmoeder een moment van ontspanning zonder zelfs maar een voet buiten te hoeven zetten!

Goddelijk ruiken

Op zoek naar een veilige optie? Een parfum cadeau geven is nooit een vergissing. Bovendien wil elke vrouw lekker ruiken! Parfum is als een accessoire zonder hetwelk men het huis niet verlaat: onmisbaar dus !

Geparfumeerde kaarsen

Wat is er beter dan geurkaarsen om van uw huis een echte cocon van welzijn te maken? Geeft u de voorkeur aan traditionele kaarsen of bent u meer geïnteresseerd in innovatie? Laat oma de April kaarsen of de Galeo geurblokjes ontdekken!