Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Web Exclusief
Merk
INNOVATION

Hands-Free Suction Vibrator

Vibrator

Dit hands-free, prachtig ontworpen, kleine en innovatieve speeltje helpt u om uw lichaam klaar te stomen voor nieuwe en zeer aangename seksuele ervaringen!

Beschrijving

Dit Hands-Free Suction Vibrator helpt je lichaam voor te bereiden op nieuwe en plezierige seksuele ervaringen! Niet alleen genieten gebruikers van een toenemende bloedtoevoer naar de clitoris, maar dit strakke speeltje bevordert tevens vaginale afscheiding en wordt daarmee je beste vriend voor het voorspel en daarna.

De cup met 2 “tongen” en verschillende verleidelijke miniatuurhaartjes, past perfect over de clitoris, waardoor een zachte zuigkracht wordt gecreëerd die de bloedstroom stimuleert en de gevoeligheid in de clitorisregio verhoogt om de meest intense orgasmes ooit te bereiken.

De 2 superkrachtige motoren bezorgen de clitoris adembenemende vibraties en geven een zachte zuiging tegen een duizelingwekkende 8.000 omw/min. Je kunt afwisselen tussen 4 zuigstanden en 10 snelheden, die zorgen voor de ultieme variatie en flexibiliteit.

Om schoon te maken wast je eenvoudig de zachte cup met warm water en toycleaner.

CE-gekeurd, gemaakt van 100% silicone van medische kwaliteit, waterbestendig (IP67) en heeft een extreem stille motor van minder dan 60 dB.

Bevat een oplaadbare, magnetische USB-batterij die, volledig opgeladen, zorgt voor 120 minuten passionele speeltijd. Gewoon klikken en opladen.

Kenmerken
Ingrediënten

Siliconen en ABS

Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?