Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
JUVAMINE
Reviews

Relax Magnesium 3 planten - 60 tabletten

Voedingssupplement
Merk
JUVAMINE
Reviews

Relax Magnesium 3 planten - 60 tabletten

Voedingssupplement
  • € 9,49

Levering

  • € 9,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Angst, nervositeit, tijdelijke stress... zijn allemaal factoren die het nerveuze evenwicht bedreigen en daardoor de sereniteit op de proef kunnen stellen.
Juvamine Laboratories heeft verschillende actieve ingrediënten geselecteerd waarvan bekend is dat ze ontspanning bevorderen.
Gebruiksadvies
Kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Koel en droog bewaren. Het wordt aanbevolen de aanbevolen doses in acht te nemen. Overmatige consumptie kan laxerende effecten hebben. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Alleen voor volwassenen. Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar en adolescenten. Voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het raadzaam om advies in te winnen bij een gezondheidsdeskundige alvorens tot supplementatie over te gaan. Veganistisch: Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Kenmerken
: Neem 2 tabletten per dag, met een groot glas water, bij de maaltijd. Bevat 60 tabletten
Ingrediënten
Oxyde de Magnésium, extrait de Rhodiola (Rhodiola rosea), extrait d’eschshcoltzia (Eschscholtzia california), sulfate de zinc, extrait de coquelicot (Papaver rhoeas), vitamine B6
Inhoud
60 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?