Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
KERANOVE

Kéranove Naturanove - 5.5 Mahonie

Permanente haarkleuring zonder ammoniak
Plantaardige permanente haarkleuring zonder ammoniak, voor een intens kleurresultaat met 100% grijsdekking. De formule bevat minstens 90% natuurlijke bestanddelen.
Beschrijving
Kéranove hecht veel belang aan het welzijn van je haar en stelt zijn expertise ten dienste van innovatie met Naturanove, een permanente haarkleuring met een hoge mate van natuurlijkheid die je hoofdhuid ontziet, zonder ook maar het minste compromis op het gebied van kleurprestaties.
Deze ammoniakvrije haarkleuring biedt een perfecte dekking voor wit haar en zorgt voor een uitzonderlijk kleurresultaat met intense, stralende highlights gedurende lange tijd. De formule, veganistisch** en samengesteld uit een maximum aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is verrijkt met meer dan 15% plantaardige oliën die zorgvuldig geselecteerd zijn om hun unieke krachten:
  • Walnootolie: deze olie, rijk aan onverzadigde vetzuren en bekend om zijn uitdrogende eigenschappen, helpt je hoofdhuid en haar te beschermen, zodat ze in volle gezondheid verkeren.
  • Biologische jojoba-, avocado- en macadamianootolie: voeden en verzachten de haarvezel voor zacht, glanzend haar.
Naturanove-haarkleuringssets bevatten geen ammoniak, minerale oliën of PPD. (Mensen die allergisch zijn voor haarkleurstoffen - inclusief PPD - kunnen toch een allergische reactie ontwikkelen. Het is essentieel om 48 uur voor gebruik een allergietest uit te voeren).
Je Naturanove haarverfdoos - gemaakt van recyclebaar FSC-karton uit verantwoord beheerde bossen - bevat: 1 x 60ml kleurcrème, 1 x 60ml ontwikkelflesje, 1 x 25ml sachet voor na het kleuren, 1 bijsluiter van gerecycled papier, 1 paar handschoenen en een veiligheidsbril.
Ontwikkeld in Frankrijk.
Kenmerken
Ingrediënten
Creme Colorante - 50r03/25276 - Ingredients : Aqua/Water/Eau - Juglans Regia (Walnut) Seed Oil - Glycerin - Cetearyl Alcohol - Glyceryl Stearate - Ethanolamine - Coco-Glucoside - Sodium Metasilicate - Toluene-2,5-Diamine Sulfate - Sodium Metabisulfite - T
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?