Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

False Lash Bambi Oversized Eye

mascara
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

False Lash Bambi Oversized Eye

mascara
  • € 18,99

Levering

  • € 18,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De False Lash Bambi mascara van L'Oréal Paris is gekend voor zijn bambi-ogen effect: in één handomdraai bekom je verleidelijke grote bambi-ogen dankzij de lift & krulling van de wimpers waar deze mascara voor zorgt. De False Lash Bambi Oversized Eye mascara gaat hier nog een stap verder in: je wimpers krijgen nòg meer volume, lengte en krulling dankzij het ultra-verlengende kegelvormige borsteltje. De combinatie van korte en langere piekjes zorgt ervoor dat elke wimper verlengd en gekruld kan worden en dat de crèmige formule over alle wimpers rijkelijk verdeeld wordt, voor een XXL volume-effect.
Gebruiksadvies
Plaats het mascara borsteltje aan de wortel van de wimpers en breng zachtjes aan tot aan de puntjes. Herhaal dit meerdere keren voor nog meer volume. Breng de mascara ook lichtjes aan op de onderwimpers.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / water, paraffin, potassium cetyl phosphate, acrylates copolymer, cera alba / beeswax, copernicia cerifera cera / carnauba wax, ethylene/acrylic acid copolymer, steareth-2, cetyl alcohol, phenoxyethanol, hydroxyethylcellulose, acacia senegal gum, et
Inhoud
8,9 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?