Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder

Foundation
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder

Foundation
  • € 19,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder van L'Oréal Paris is een foundation en een poeder 2-in-1: de dekking van een foundation, maar het gemak en het comfort van een poeder.Deze poeder-foundation zorgt voor een langhoudende matte dekking en een egale teint. De formule met ultra-fijne pigmenten en elastomeer poeders zorgt voor een hele lichte textuur, wat heel aangenaam op de huid aanvoelt en de huid laat ademen. Deze langhoudende poeder-foundation is bovendien transferproof, waterproof, hitteproof en zweetproof: jouw beste maatje in àlle omstandigheden! Niet-comedogeen, getest onder dermatologisch toezicht.
Gebruiksadvies
  • Voordat je de poeder-foundation aanbrengt, zorg dat het gezicht is gereinigd en gehydrateerd. Gebruik verder eventueel een primer zoals de Infaillible Matte Primer. Deze zorgt ervoor dat je foundation er de hele dag fris uitziet.
  • Breng de
Kenmerken
Ingrediënten
Talc, Zinc Stearate, Dimethicone, Zea Mays Starch / Corn Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Parfum / Fragrance, Isocete
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?