Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Infaillible More Than Concealer

Concealer
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Infaillible More Than Concealer

Concealer
  • € 14,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Met de Infaillible More Than Concealer heb je een concealer waar je op kunt rekenen!
Deze langhoudende concealer blijft goed zitten én heeft een hoge dekking die er verrassend natuurlijk uitziet. Dat betekent dat je deze concealer perfect kunt gebruiken om donkeren kringen en plekjes mee te camoufleren. De concealer trekt niet in de fijne lijntjes van de huid en geeft een mooi egaal resultaat. Daarnaast is deze concealer waterproof, zweetproof en non-comedogeen, dit houdt in dat de formule de poriën niet verstopt.
Ideaal dus voor een gevoelige of onrustige huid. Als je de concealer koopt in een kleur die lichter of donkerder is dan jouw huidskleur kun je deze concealer ook gebruiken om te contouren.
Gebruiksadvies
  • Start met een gereinigde en gehydrateerde huid. Breng eventueel een primer aan die past bij je huidtype.
  • Gebruik de platte kant van de applicator om de formule aan te brengen over het hele gezicht en werk uit met je vingers, een make-up b
Kenmerken
Naturel
Ingrediënten
aqua / water, undecane, glycerin, dimethicone, polyglyceryl-4 isostearate, synthetic fluorphlogopite, pentylene glycol, butylene glycol, tridecane, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hexyl laurate, isononyl isononanoate, magnesium sulfate, polyhydroxystearic acid, octyldodecanol, disteardimonium hectorite, disodium stearoyl glutamate, silica silylate, cellulose gum, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, parfum / fragrance, trihydroxystearin, aluminum hydroxide, acetylated glycol stearate, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, silica, linalool, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, tocopherol, citronellol, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate “houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?