Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
MAGIC RETOUCH

Magic Retouch Donkerbruin - Camouflerende uitgroeispray

Uitgroeispray
Een uitgroeispray waarmee je makkelijk en snel jouw uitgroei camoufleert.
Beschrijving
L’Oréal Paris Magic Retouch is een uitwasbare uitgroeispray. De uitgroeispray camoufleert uitgroei tot de eerstvolgende wasbeurt met shampoo.
Wanneer je jouw haar kleurt wordt tussen de kleurbeurten door uitgroei zichtbaar. Magic Retouch uitgroeispray is ontwikkeld om deze uitgroei te camoufleren.
Magic Retouch zit in een spraybus. Met het handige spraysysteem breng je de formule snel en eenvoudig aan. De spray mengt zich met de haarkleur van het gekleurde haar waardoor kleurverschil tot een minimum wordt beperkt en het resultaat natuurlijk oogt. De uitgroeispray dekt uitgroei volledig en is ideaal voor het camoufleren van grijs haar. De formule droogt snel en blijft de hele dag goed zitten. Met behulp van shampoo is de uitgroeispray direct uitwasbaar.
Magic Retouch uitgroeispray is beschikbaar in verschillende kleuren. Kies de kleur die zo dicht mogelijk bij de kleur van jouw gekleurde haar ligt voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.
Kenmerken
Ingrediënten
1150405 - Ingredients: Isobutane; Ethyl Trisiloxane; Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides; Trimethylsiloxysilicate; Triethoxycaprylylsilane; Methyl Trimethicone. (F.I.L. C179939/1).
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?