Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
NANA

Extra long Inlegkruisjes - 24 stuks

Inlegkruisjes
Long-inlegkruisjes zijn langer, extra ademend om je V-zone gezond te houden en licht verrijkt met een mild melkzuurbestanddeel waarvan bekend is dat het helpt de pH-balans van je huid te behouden.
Beschrijving
Long-inlegkruisjes zijn langer, extra ademend om je V-zone gezond te houden en licht verrijkt met een mild melkzuurbestanddeel waarvan bekend is dat het helpt de pH-balans van je huid te behouden. Voor dagelijks gebruik, voor uitzonderlijk respect voor je V-zone.
Gebruiksadvies
Daily Freshness Proskin Formula* is het eerste assortiment inlegkruisjes van NANA dat zorg draagt voor je intieme zone, ook wel je V-zone genoemd, zodat jij je elke dag op je best voelt.
Kenmerken
Ingrediënten
Oppervlaktesluier: Niet-geweven materiaal van polypropyleen of mix van polypropyleen/polyethyleen/polyester/melkzuur. Absorberende kern: superabsorberende cellulosepulp. Transferlaag: Poreuze materialen van houtvezels of polyestervezels, synthetische latex. Kleefstof: Mix van verschillende polymeren en synthetische harsen. Buitenlaag: Polyethyleen- of vliesfilm/Calciumcarbonaat. Print (indien aanwezig): Inkt. Kleefstrip: Siliconenpapier Zakje: Polyethyleenfilm. Buitenverpakking: Karton
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?