Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
NUUD

Starter Pack Rood - 15ml

Anti-transpirant

Natuurlijke en veganistische deodorant die volledig onschadelijk en zeer doeltreffend is, in een tube van bioplastic met een innovatieve dopje. Voorkomt geurtjes gedurende 3 tot 7 dagen.

Beschrijving

The Red Starter Pack - de beste manier om nuud te ontdekken

Dit is ons startpakket. Ideaal om mee te beginnen. Het bevat een tube nuud van 15 ml, genoeg voor ongeveer zeven weken okselfrisheid. Het enige wat je hoeft te doen is het equivalent van een erwt per oksel aanbrengen. Dat is alles wat nodig is om uw huid vrij te laten ademen.

Onze verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar karton en de buizen zijn gemaakt van 100% recyclebaar suikerriet bioplastic.

Waarom is de dop "magisch"? Omdat je er een naakte buis mee in een stok kunt veranderen. Op deze manier hoef je geen nuud met je vingers aan te brengen. De dop is gemaakt van suikerriet, en meet precies de juiste hoeveelheid voor elke oksel. De dop is ook herbruikbaar, en dient ook als, nou ja... als een dop. Het sluit de buis heel goed af. Het is echt magisch, is het niet?

Gebruiksadvies

Een korte uitleg voor het gebruik van nuud in 3 stappen:

  • 1. Gebruik nuud zo: Breng nuud aan onder je oksels wanneer het jou uitkomt. Voor of na het douchen, 's ochtends of 's avonds, als je aan het dansen of spelen bent... het maakt niet uit.
  • 2. Hoeveel nuud? Nuud is super geconcentreerd. Een druppel ter grootte van een erwt is genoeg voor beide oksels.
  • 3. Hoe vaak moet ik nuud aanbrengen? In het begin moet je experimenteren met wat voor jou werkt. Sommige mensen sporten veel, maar brengen het maar één keer per week aan. Anderen leven meer relaxed, maar brengen het om de dag aan. Het gemiddelde is om de 3 dagen. Erg fijn:douchen of sporten heeft geen invloed hebben op de werking van nuud.
Kenmerken
  • Voorkomt geur door bacteriën te neutraliseren met micro zilver
  • 1 keer aanbrengen, 3 tot 7 dagen effectief
  • Sporten, actief bezig zijn of douchen hebben geen effect op nuud’s effectiviteit
  • Super geconcentreerd: 10 weken met onze 20ml tube.
  • Al meer dan 2.000.000 blije oksels in de wereld
  • Gepatenteerde formule
Ingrediënten

Caprylic / Capric triglyceride, Ricinus communis seed oil, Zinc oxide, Prunus amygdalus dulcis oil, Polyglyceryl-3 diisostearate, Stearalkonium bentonite, Hydrogenated castor oil, Copernicia cerifera cera, Propylene carbonate, Silver

reukloos
Geur
zonder parfume
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?