Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Cadeau Idee
Merk
NYX PROFESSIONAL MAK

Holidays 2021 Gimme Super Stars! 24 Day Holiday Countdown

Adventskalender
Met 24 van onze iconische bestsellers in mini en groot formaat, voel je je elke dag een ster als je elk vakje opent en een speciale verrassing vindt.
Beschrijving
Maak ruimte onder de boom voor onze 24-dagen-vakantie countdown vol sterren! Met 24 van onze iconische best-sellers in mini en full sizes!
We willen niet te veel verklappen... maar je kunt een reeks gezichts-, oog- en lipproducten verwachten in onze limited edition holiday countdown.
Waarom wachten als je elke dag een cadeautje kunt openen? Voel je een Superster als je door elk vakje drukt voor een speciale make-up verrassing.
Elk verborgen juweeltje is ofwel een klassieker, een nieuwkomer in de NYXPM familie, of alleen hier voor de feestdagen. Gebruik deze producten tijdens de feestdagen en in het nieuwe jaar.
Beschikbaar voor een beperkte tijd! Dus zorg ervoor dat je er één (of meer) pakt om jezelf, familie en vrienden te trakteren op het ultieme Super Star cadeau, alleen voor Super Stars!
Kenmerken
Ingrediënten
Isododecaan, Talk, Disteardimonium Hectoriet, Cyclopentasiloxaan, Cera Alba / Bijenwas, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicaat, Vp/Eicoseen Copolymeer, Cyclohexasiloxaan, Ci 77891 / Titaandioxide, Sorbitansesquioleaat, Aluminiumoxide, Fenoxyethanol, Ci 7749
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?