Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
Verzending binnen 24u Verzending binnen 24u
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Holidays 2021 Gimme Super Stars! 24 Day Holiday Countdown

Adventskalender
  • € 57,95

Levering

  • € 57,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig

Beschrijving

Maak ruimte onder de boom voor onze 24-dagen-vakantie countdown vol sterren! Met 24 van onze iconische best-sellers in mini en full sizes!
We willen niet te veel verklappen... maar je kunt een reeks gezichts-, oog- en lipproducten verwachten in onze limited edition holiday countdown.
Waarom wachten als je elke dag een cadeautje kunt openen? Voel je een Superster als je door elk vakje drukt voor een speciale make-up verrassing.
Elk verborgen juweeltje is ofwel een klassieker, een nieuwkomer in de NYXPM familie, of alleen hier voor de feestdagen. Gebruik deze producten tijdens de feestdagen en in het nieuwe jaar.
Beschikbaar voor een beperkte tijd! Dus zorg ervoor dat je er één (of meer) pakt om jezelf, familie en vrienden te trakteren op het ultieme Super Star cadeau, alleen voor Super Stars!

Kenmerken

Ingrediënten
Isododecaan, Talk, Disteardimonium Hectoriet, Cyclopentasiloxaan, Cera Alba / Bijenwas, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicaat, Vp/Eicoseen Copolymeer, Cyclohexasiloxaan, Ci 77891 / Titaandioxide, Sorbitansesquioleaat, Aluminiumoxide, Fenoxyethanol, Ci 7749