Merk
ORAL B

CrossAction CleanMaximiser - 3 stuks

  • € 23,99
Tot 100% meer tandplak verwijderen en gezonder tandvlees in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel.In een perfecte hoek van 16 graden geplaatst om diep tussen de tanden te komen en tandplak te verwijderen.

Levering

  • € 23,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
De CrossAction is een van Oral-B's hoogwaardige vervangende opzetborstels. Hij heeft borstelhaartjes die in een perfecte hoek van 16 graden zijn geplaatst om tot 100% meer tandplak te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De verbeterde Crossaction opzetborstels van Oral-B zijn ontwikkeld met CleanMaximiser-technologie die groene borstelharen geel maakt voor optimale prestaties van de opzetborstel en de beste reiniging. De unieke borstelharen gaan tot diep tussen de tanden om tandplak te verwijderen zodat je hele mond schoner is dan met een gewone manuele tandenborstel.
De verpakking bevat 3 opzetborstels verenigbaar met alle Oral-B-handvatten, behalve Pulsonic en iO.
Gebruiksadvies
Tandartsen raden aan je tandenborstel iedere 3 maanden te vervangen. De Indicator borstelharen geven aan wanneer de opzetborstel vervangen dient te worden. Oral-B biedt verschillende opzetborstels om te voldoen aan je persoonlijke behoeften op het gebied
Kenmerken
Inhoud
0
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?