Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
ORAL B

Elektrische tandeborstel Genius X Rose Gold

Elektrische tandeborstel
De Oral-B Genius X is voorzien van bewegingssensoren en aangedreven door artificiële intelligentie om je poetsstijl te herkennen en je elke dag te begeleiden voor je beste resultaten.
Beschrijving
De Oral-B Genius X is voorzien van bewegingssensoren en aangedreven door artificiële intelligentie om je poetsstijl te herkennen en je elke dag te begeleiden voor je beste resultaten. Het was nog nooit zo gemakkelijk om te poetsen zoals je tandarts dat aanbeveelt voor een superieure reiniging en gezonder tandvlees.
Deze prachtige geavanceerde tandenborstel beschermt je gevoelige tandvlees en helpt toekomstige problemen voorkomen: de combinatie van de revolutionaire Gum Guard-technologie, 360 SmartRing en poetsdruksensor waarschuwen je, verminderen de snelheid als je te hard poetst en laten je weten wanneer je te lang op een plek poetst voor een zachtere poetsroutine.
Ten slotte wordt hij geleverd met een lithium-ionbatterij die meer dan 2 weken meegaat met 1 oplaadbeurt. Met de Oral-B Genius X kunt je niet verkeerd poetsen.
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?