Gratis levering bij aankoop van min. 39€.

  • Web Exclusief
Merk
ORAL B

Elektrische tandenborstel Junior 6+

Elektrische tandeborstel
  • € 49,99
Moedig uw kinderen aan om goede mondhygiëne te gebruiken met deze oplaadbare elektrische tandenborstel voor kinderen vanaf 6 jaar. Het heeft extra zachte haren, die de tanden en het tandvlees van kinderen respecteren en meer tandplak verwijderen dan een conventionele handtandenborstel.

Levering

  • € 49,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Kinderen hun tanden laten poetsen kan een hele opgave zijn. De Oral-B Junior 6+ oplaadbare elektrische tandenborstel is ideaal om uw kind aan te moedigen om correct te poetsen en goede mondverzorgingsgewoonten aan te leren voor de rest van hun leven. Deze oplaadbare elektrische tandenborstel voor kinderen heeft extra zachte borstelharen die zacht zijn voor de tanden en het tandvlees van kinderen en meer tandplak verwijderen dan een manuele tandenborstel. De ingebouwde timer leert kinderen om de door tandartsen aanbevolen 2 minuten te poetsen, en waarschuwt hen om elke 30 seconden van poetszone te wisselen.
De Oral-B Junior 6+ elektrische tandenborstel kan gebruikt worden in combinatie met de volgende vervangende opzetborstels: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip en Ortho Care.
Oplaadbare batterij die met één oplaadbeurt tot 10 dagen meegaat.
Kenmerken
Inhoud
0
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?