Gratis levering bij aankoop van min. 39€.

  • Promo
Merk
ORAL B

Sensitive Clean - 3 stuks

  • € 23,99
Opzetborstels met een combinatie van gewone borstelharen voor schonere tanden en ultradunne borstelharen voor gezonder tandvlees. Tot 100% meer tandplak verwijderen en gezonder tandvlees in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel.
2de aan 50%
De opzetborstels ORAL-B

Levering

  • € 23,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
De Sensitive Clean is een van Oral-B's hoogwaardige vervangende opzetborstels. Hij is voorzien van ultradunne borstelharen die zacht zijn voor tandvlees, gecombineerd met gewone borstelharen die tandplak grondig aanpakken. De Sensitive Clean verwijdert tot 100% meer tandplak en vermindert tandvleesontsteking met 100% in vergelijking met een manuele tandenborstel. De unieke combinatie van afgeronde en ultradunne borstelharen maken de Sensitive Clean ideaal voor iedereen met een gevoelige mond en iedereen die gewoon op zoek is naar een goede, maar zachte reiniging.
De verpakking beavt 3 opzetborstels verenigbaar met alle Oral-B-handvatten, behalve Pulsonic en iO.
Gebruiksadvies
Tandartsen raden aan je tandenborstel iedere 3 maanden te vervangen. De Indicator borstelharen geven aan wanneer de opzetborstel vervangen dient te worden. Oral-B biedt verschillende opzetborstels om te voldoen aan je persoonlijke behoeften op het gebied
Kenmerken
Inhoud
0
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?