Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
PARODONTAX

Extra Fresh Complete Protection

Tandpasta
Tandpasta met fluoride om bloedend tandvlees te helpen voorkomen.
Beschrijving
Als je bloedt tijdens het poetsen of flossen, kan dat een teken zijn dat je tandvleesproblemen hebt. Parodontax Daily Toothpaste is speciaal samengesteld om je tandvlees gezond te houden en het bloeden te stoppen.

Door de ophoping van tandplakbacteriën langs de tandvleesrand fysiek te verwijderen, helpt parodontax tandpasta de hechting tussen tandvlees en tanden in stand te houden en is 4 keer effectiever* dan gewone tandpasta bij het verwijderen van de belangrijkste oorzaak van tandvleesbloedingen. Bij tweemaal daags gebruik is klinisch bewezen dat het helpt bij het stoppen en voorkomen van tandvleesbloedingen.

Parodontax tandpasta is verkrijgbaar in negen varianten: Original met fluoride voor dagelijks poetsen, Ultra Clean, Whitening, Extra Fresh, Herbal Twist, Herbal Fresh, Complete Protection Extra Fresh, Complete Protection Whitening en No Fluoride, zodat je de tandpasta kan kiezen die het beste bij je past.

**Volledig uw mondhygiëne met parodontax dagelijks mondwater en parodontax tandenborstel.
*Vergeleken met gewone tandpasta, bij tweemaal daags poetsen, na professionele tandreiniging.
Kenmerken
Ingrediënten
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491., Contient du fluorure de sodium (1400pp
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?