Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
PARODONTAX

Original 75ml - 2 + 1 stuks

Tandpasta
  • € 9,98
Deze tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik, en helpt je tandvlees gezond en tanden sterk te houden. De tandpasta helpt tegen en voorkomt bloedend tandvlees

Levering

  • € 9,98
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Parodontax is speciaal ontwikkeld om tandplak te verwijderen. Het werkt doordat het de opbouw van tandplak tegengaat. Parodontax is 4x effectiever in het verwijderen van tandplak bacteriën dan gewone tandpasta*. Parodontax Original bevat fluoride, en is dus geschikt voor dagelijks gebruik, en helpt je tandvlees gezond en tanden sterk te houden. Nu met verbeterde smaak.
Het is klinisch bewezen dat dagelijks poetsen met Parodontax helpt tegen bloedend tandvlees en tandvlees problemen voorkomt.
< Om bloedend tandvlees te helpen stoppen en voorkomen, gebruik trouw 2x daags. br> Parodontax heeft een unieke formule en smaak Na 14 dagen Parodontax te hebben gebruikt, vinden de meeste mensen de unieke smaak lekker.
Gebruiksadvies
Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg een tandarts indien bij volwassenen de symptomen aanhouden of bij kinderen met bloedend tandvlees. Indien irritatie optreedt, gebruik beëindigen. Raadpleeg zo snel mogelijk een (tand)arts als u zwelling van mond of gezicth ervaart. Niet gebruiken als de verpakking bij aankoop is geopend. Medisch hulpmiddel.
Kenmerken
Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Poets 2x per dag, max. 3x, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit.
Ingrediënten
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Contient du fluorure de sodium (1400ppm F-).
Inhoud
225 ML
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?