Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
PHILIPS AVENT

Avent Natural Overgangsbeker

Zuigfles
Met de zachte grepen kan je baby de fles zelf vasthouden en ondertussen uit de bekende speen drinken. Ideale eerste stap naar drinkbeker.
Beschrijving
Met de oefenhandvatten kan je peuter de beker zelf vasthouden en zelfstandig drinken. Deze handvatten zijn niet alleen gevormd voor kleine handjes, ze hebben bovendien rubber voor een stevige grip. De zachte nippen zonder knoeien-drinktuiten zijn verwisselbaar met Natural-spenen. Dit geeft je de flexibiliteit om van fles naar beker over te gaan wanneer je kindje er klaar voor is. Unieke comfortkussentjes in de speen zorgen voor extra zachtheid en flexibiliteit zonder dat de speen inklapt. Je baby kan comfortabel en tevreden drinken. Het innovatieve ontwerp met dubbel ventiel vermindert darmkrampjes en ongemak doordat er lucht in de fles stroomt en niet in het buikje van de baby. Voor het gemak zijn alle onderdelen vaatwasmachinebestendig.
De nieuwe Philips Avent-Beker is compatibel met de Philips Avent Natural en Classic+ flessenreeksen (met uitzondering van glazen flessen) en alle andere Philips Avent-bekers (met uitzondering van de Natural-drinkbeker).
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?