Gratis levering bij aankoop van min. 39€.

Merk
PHILIPS AVENT

Avent Natural Zuigfles 260ml - 1M+

Zuigfles
  • € 11,99
De brede, borstvormige speen met flexibel, spiraalvormig design en comfortkussentjes voor natuurlijk aanleggen zorgt dat borst- en flesvoeding gemakkelijk kunnen worden gecombineerd.

Levering

  • € 11,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
De vorm van de brede speen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.
De speen heeft een ultrazachte textuur om het gevoel van de borst na te bootsen. Het flexibele, spiraalvormige design en onze unieke comfortkussentjes creëren samen een flexibele speen en zorgen zo voor een natuurlijke voeding zonder dat de speen inklapt. Antikrampjes-ventiel dat is ontworpen om de lucht uit de maag van je baby te houden en darmkrampjes en ongemak te verminderen.

Dankzij de unieke vorm is de fles eenvoudig en in elke gewenste richting vast te houden voor maximaal comfort, zelfs voor de kleine handjes van je baby. De brede hals van de fles maakt het vullen en schoonmaken gemakkelijk. Slechts een paar onderdelen voor snel en eenvoudig in elkaar zetten.

De Philips Avent Natural-serie bestaat uit spenen met verschillende zachtheden en toevoersnelheden voor elke ontwikkelingsfase van je baby. Combineer onze borstkolf-, fles- en bekeronderdelen en creëer het product dat het beste bij jou past, wanneer je het nodig hebt! Deze fles is BPA-vrij* De Philips Avent Natural-voedingsfles is gemaakt met BPA-vrij* materiaal (polypropyleen).
Kenmerken
Inhoud
260 ML
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?