Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
PN SELFCARE
Reviews

PN Selfgel 52 Snow White

Semi-permanente nagellak
  • Nieuw
Merk
PN SELFCARE
Reviews

PN Selfgel 52 Snow White

Semi-permanente nagellak
  • € 14,65
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Selfgel is semi-permanente nagellak. Deze semi-permanente kleur moet worden gebruikt in combinatie met de Selfgel Kit en moet worden uitgehard onder de Selfgel LED-lamp. Zo geniet je 10 dagen lang van een mooie manicure. Belangrijk om te weten: Gellak kleuren drogen uit wanneer ze worden blootgesteld aan UV licht van lampen of zonlicht. Zorg er dus voor dat ze altijd afgesloten zijn wanneer je ze niet gebruikt!
Gebruiksadvies
Deze PN Selfgel:
•Makkelijk zelf thuis aan te brengen, je hoeft niet naar het salon
•Tijd- en geld besparend
•Unieke peel-off formule
•Hoog dekkende kleuren
•Tot 21 dagen een mooie manicure
•Geen acetone nodig om te verwijderen, geen beschadiging aan je nagels
•Gezonde nagels na verwijderen
•Salon kwaliteit
•PN Selfgel kleuren zijn vrij van HEMA, di-HEMA, MEHQ en HQ
•Vegan
•Dierproefvrij
Kenmerken
Hoe bereid je je nagels voor?
Selfgel voorbereiden. Was voordat je begint altijd eerst je handen en bereid je nagels voor met een mini-manicure:
- Duw de nagelriemen voorzichtig terug met de PN Prep & Remove Pusher.
- Vijl de nagels in de gewenste vorm met de roze kant van de PN Shape & Prep File.
- Alleen als je vettig glimmende nagels hebt: polijst de nagelplaat lichtjes met de grijze kant van de PN Shape & Prep File. Dit zorgt ervoor dat de Selfgel langer blijft zitten.

Hoe breng je Selfgel aan?
- Doekje om te beginnen: neem een PN Cleanser Wipe om alle 5 de nagels grondig te reinigen. Nu bent u klaar om de producten stap voor stap aan te brengen.
- Breng een kleine dosis PN Selfgel Prepper aan op alle 5 de nagels. Druk het product in de nagel met behulp van het applicatiepenseel. Begin bij de vrije rand van de nagel en beweeg naar de nagelriemen toe. Laat het een paar seconden drogen. Je hebt de lamp niet nodig voor deze stap.
- Breng 1 laag PN Selfgel Peelable Base of PN Selfgel Soakable Base aan op alle nagels. Laat de peelable base 30 seconden aan de lucht drogen of de soakable base 30 seconden uitharden onder de LED lamp.
- Breng een eerste laag PN Selfgel Colour aan op de duim en laat deze 30 seconden uitharden in de PN Selfgel LED lamp. Breng vervolgens de kleur aan op de overige vier nagels van dezelfde hand en laat deze 30 seconden uitharden. Herhaal dit met een tweede laag van uw PN Selfgel Colour.
- Breng een laagje PN Selfgel Gloss aan op je duim en hard 30 seconden uit in de PN Selfgel LED lamp. Breng vervolgens een laagje gloss aan op de overige vier nagels en hard opnieuw 30 seconden uit.
- Wipe to finish: verwijder de resterende plaklaag op alle nagels met een PN Cleanser Wipe om de onberispelijke glans te onthullen.

Tips:
- Als je een warmtegevoel ervaart tijdens het uitharden in de lamp, gebruik dan de 60" lage warmtestand in plaats van de 30" stand
- Gellak kleuren drogen uit wanneer ze worden blootgesteld aan UV licht van lampen of zonlicht. Zorg er dus voor dat ze altijd afgesloten zijn wanneer je ze niet gebruikt en bewaar ze op een droge, donkere plaats.

Via onze website kan je blogs lezen met alle stappen en tips & tricks om je Selfgel aan te brengen en achteraf te verwijderen. Deze stappen vind je ook terug in de manual bij het Selfgel Startpakket. Zo creëer je in no time een stralende gellak manicure. Om zo lang mogelijk van je selfgel mani te genieten!
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?