Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
PRIORIN

Tegen haaruitval - 60 capsules

voedingssupplementen
Voedingssupplement met een speciale combinatie van natuurlijke bouwstoffen die de haarwortel voeden en een gezonde haargroei van binnenuit ondersteunen.
Beschrijving
Priorin® is een voedingssupplement met een speciale combinatie van de natuurlijke bouwstoffen gierstextract, tarwekiemolie, L-Cystine en vitamine B5 die de haarwortel voeden. Hierdoor wordt een gezonde haargroei van binnenuit ondersteund. De natuurlijke bouwstoffen gierstextract, tarwekiemolie, L-Cystine en vitamine B5 ondersteunen een gezonde haargroei.
VOORDELEN :
  • Zonder hormonen: Priorin bevat geen hormonen, het veroorzaakt dus geen haargroei op ongewenste plaatsen of gewichtstoename.
  • Natuurlijke formule
  • 90% van de consumenten ervaren een verbetering van het uiterlijk van het haar na 12 weken**
  • Kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode

*Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar.
Gebruiksadvies
Priorin is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Het mag ook gebruikt worden tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding. 1 capsule per dag in te nemen met voldoende water (zonder kauwen), bij voorkeur na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Aangezien het haar slechts langzaam groeit, zijn de eerste resultaten duidelijk zichtbaar na ongeveer 3 maanden**. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van minstens 3 maanden ononderbroken aangeraden. De kuur kan doorheen het jaar worden herhaald indien noodzakelijk en is geschikt voor gebruik gedurende langere periodes.

** Studie uitgevoerd met 109 personen. Food Study Report (IMPACT 19001), F. Reber / S. Rharbaoui.
Kenmerken
90% van de consumenten ervaren een verbetering van het uiterlijk van het haar na 12 weken**.
** Studie uitgevoerd met 109 personen. Food Study Report (IMPACT 19001), F. Reber / S. Rharbaoui.
Ingrediënten
Draagstof (Tarwekiemolie (Tritici aestivi oleum virginale)), Gierstextract (Milii Flavi Fructus (Panicum miliaceum)), Geleermiddel (Gelatine), Bevochtiger (E422), Verdikkingsmiddel (E901), Calcium-D-pantothenaat (micro-geïncapsuleerd), Gezuiverd water, Emulgator (Lecithine van soja), L-Cystine, Biotine, Stabilisator (E530), Kleurstoffen (E172, E171), Aroma’s (Vanilline, p-Methoxyacetofenon)., Priorin bevat geen suiker. Gluten- en lactosevrij.
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?