Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

JUST Azelaic Acid 10%

Verhelderende oplossing
Merk
REVOX
Reviews

JUST Azelaic Acid 10%

Verhelderende oplossing
  • € 6,49

Levering

  • € 6,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
JUST Azelaic Acid 10% is een verhelderende oplossing voor het gezicht.
Azelaïnezuur werkt door acne-veroorzakende bacteriën in de huidporiën effectief te elimineren, wat leidt tot het verminderen van huidimperfecties en het verfijnen van de oppervlaktelagen van de huid. Met zijn verhelderende eigenschappen helpt Azelaïnezuur de zichtbaarheid van donkere vlekken en tekenen van veroudering te minimaliseren, waardoor de teint er helderder en gladder uitziet. Het product richt zich op een doffe huid, een oneffen teint, bultjes en puistjes.
Combineer met REVOX B77 JUST Salicylzuur om de ruwe huidtextuur te egaliseren, of volg op met REVOX B77 JUST Arganolie 100% / Blend Oil om de droge huid te voeden. Niet combineren met directe zuren of retinoïden om overmatige exfoliatie en irritatie te voorkomen.
Gebruiksadvies
Combineer met REVOX B77 JUST Salicylzuur om de ruwe huidtextuur te egaliseren, of volg op met REVOX B77 JUST Arganolie 100% / Blend Oil om de droge huid te voeden. Niet combineren met directe zuren of retinoïden om overmatige exfoliatie en irritatie te voorkomen. Let op: Vermijd directe blootstelling aan de zon en gebruik zonnebrandcrème, zowel tijdens als een week na het gebruik van REVOX B77 JUST Azelaïnezuur 10%. Individuele intolerantie voor het product is mogelijk. Als er ongemak optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Voor de eerste toepassing is het aanbevolen om een gevoeligheidstest uit te voeren: breng wat product aan op een klein gebied in de holte van de elleboog. Als er na 24 uur geen irritatie ontstaat, is het product veilig voor gebruik. Niet aanbrengen op een ontstoken, door de zon verbrande of geïrriteerde huid. Als u ongemak of een branderig gevoel ervaart, moet het product onmiddellijk met veel water worden afgespoeld. Als het brandende gevoel aanhoudt, dient u een arts te raadplegen. Breng 's avonds een kleine hoeveelheid aan op een schone en volledig droge huid, vermijd het gebied rond de ogen. Masseer zachtjes in tot het volledig is geabsorbeerd. Wacht tot het droog is alvorens het volgende product aan te brengen. Gebruik vóór vocht inbrengende crèmes en oliebehandelingen.
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Isododecane, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Ethylhexyl Stearate, Ethoxydiglycol, Azelaic Acid, Isopropyl Myristate, Ammonium Acryloyldimethyltau-rate/VP Copolymer, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?