Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
SAINT ALGUE

Demeliss Sublime Lissage Set

Stijltang
Ga voor de Saint Algue set met de Demeliss Titanium en de Demeliss Mini Pro voor een professioneel resultaat bij jou thuis!
Beschrijving
De Saint Algue Titanium stijltang en Mini Pro borstel zijn ideaal om je haar naar wens te stijlen of te krullen. Ideaal voor het steilen of krullen van je haar naar wens, de stijltang zal je verbazen met zijn prestaties en beheersbaarheid. Wil je glad en glanzend haar of mooie krullen? De Saint Algue Titanium pro stijltang biedt je de mogelijkheid om je kapsel in een handomdraai aan te passen aan je stemming en je wensen. Daartoe is hij uitgerust met aluminiumplaten met titaniumcoating voor een perfecte verdeling van de warmte over de vezel.
De stijltang heeft een regelbare thermostaat van 150°C tot 230°C, zodat je zowel fijn als dik haar kunt stijlen. Het afgeronde ontwerp van de platen is ideaal voor het creëren van mooie krullen. Draai het strijkijzer rond de haarlok en laat het naar beneden komen. En voor perfect steil maken kan een verwijderbare kam aan de platen worden toegevoegd om het haar te stylen terwijl het erdoorheen gaat.
De stijltang wordt verkocht in een doosje samen met de Mini Pro borstel om het perfecte duo te vormen.
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?