Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SAPOLI
Reviews

Vloeibare boenwas

Schoonmaakmiddel
Merk
SAPOLI
Reviews

Vloeibare boenwas

Schoonmaakmiddel
  • € 14,99

Levering

  • € 14,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
SAPOLI Liquid Wax 500 ml is een must-have product voor alle liefhebbers van houten meubels. Met zijn speciale formule biedt deze was langdurige bescherming terwijl het de natuurlijke glans van het hout herstelt.
Het gebruik van SAPOLI was is eenvoudig en effectief. Voor elk gebruik schud je de fles krachtig om de ingrediënten te mengen. Breng de was vervolgens met een kwast of doek aan op een schoon, droog houten oppervlak. Zorg ervoor dat je een gelijkmatige laag aanbrengt voor het beste resultaat.
Laat de was na het aanbrengen volledig drogen. Hierdoor kunnen de beschermende middelen in het hout dringen en een barrière vormen tegen vocht, stof en krassen. Zodra de was droog is, kun je verder gaan met polijsten. Gebruik een zachte wollen doek of een zachte borstel om je hout een schitterende glans te geven.
Of je nu de glans van je oude meubels wilt opfrissen of je nieuwe houten aanwinsten wilt beschermen, SAPOLI vloeibare was is een verstandige keuze. Dankzij het praktische formaat van 500 ml kun je grote oppervlakken behandelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je product opraakt.
Laat je hout niet dof worden of achteruitgaan na verloop van tijd. Kies voor SAPOLI vloeibare was en geef je meubels een langdurige bescherming terwijl je ze hun oorspronkelijke schoonheid teruggeeft. Vertrouw op SAPOLI om je hout eenvoudig en effectief te verzorgen.
Gebruiksadvies
Goed schudden voor gebruik – Uitstrijken met behulp van borstel of doek op proper en droog hout – laten drogen - opblinken met een zachte, droge doek
Kenmerken
BESCHERMT - HERSTELT
Ingrediënten
Op basis van bijenwas en terpertijn
Inhoud
500 ml
Geur
Terpentijn
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?