Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Ontdekken 

Sextoys: zin om te trillen ?

 Fan van tere strelingen of liever wat meer rock-’n-roll in uw seksleven? Mocht u een detail kunnen veranderen, wat zou het zijn? Ze bestaan al eeuwenlang, en dat is geen toeval: seksspeeltjes zijn steeds meer aanwezig in de slaapkamer. Ze zijn ludieker, mooier en vooral efficiënter. Nochtans is het kiezen en gebruiken van een seksspeeltjes een minder alledaagse bezigheid dan het kopen van een schoonheidsproduct. Deze minigids legt uit waarom u absoluut een seksspeeltje zou moeten proberen en welke de meest geschikte zijn voor u. Bovendien krijgt u er alle tips bij om ze efficiënt te gebruiken, alleen of met twee.

LOVELINE Juicy - Rabbit Vibrator

Ontdek uw wilde kant met de Dual Motor Silicone Oplaadbare G-SpotRabbit Vibrator van Loveline. De unieke vorm van deze vibrator is ontworpen om u ultieme tevredenheid te geven.

DUREX Pleasure Ring

De Durex Pleasure Ring helpt mannen om langer een stevige erectie te houden en om het genot voor beide partners intenser te maken. De Pleasure Ring is superrekbaar en discreet en kan met of zonder standaardcondoom gebruikt worden.

IRRESISTIBLE Kissable

Ook al fluistert de Kissable van Irresistible stilletjes, we kunnen niet garanderen dat u dat ook zult doen! Met een ergonomisch ontwerp en de Touchless Airwave-technologie werkt door de clitoris zachtjes en onrechtstreeks te stimuleren met elf verschillende intensiteitsniveaus van superzacht tot krachtig.

LOVELINE Jiggle - Massage Wand

De waterbestendige, oplaadbare wandmassager Jiggle - Massage Wand van Loveline zorgt voor diepe bevredigende vibraties om u te helpen daar te komen waar u zijn wilt.

ELEGANCE Lush

Hij bevat 7 pulserende passiepatronen met 3 duidelijke intensiteitsniveaus die zorgen voor het soort aardverschuivende, ingebedde orgasmes die elke vrouw verdiend. De Lush is gemaakt van 100% zijdeachtig, soepel silicone.