Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
SOLINOTES

Amande

Eau de parfum
Beschrijving
Wek je emoties op met Amande, een zoete geur voor een verrassend en gourmand moment van welzijn.
Een Floriental met noten van zoete amandel, samengesteld als een wolk. Het troostende hart van jasmijn en tonkaboon wordt versterkt door frisse noten van passievrucht en amandel in de topnoten. De bassis van vanille en sandelhout maakt de geur warm.
De Solinotes moodbooster collectie wekt de zintuigen en emoties op. Een palet van geuren om een onverwachte boost van energie te geven. Super-ingrediënten om voor jezelf te zorgen! Het is meer dan een parfum.
Onze producten worden ontwikkeld onder het Clean Beauty label en zijn PETA gecertificeerd. Ontdek de geuren die je wilt, zonder de ingrediënten die je niet wilt. Spuit goede vibraties!
Gebruiksadvies
Breng onze parfums aan op de polsslagpunten van uw lichaam die de meeste warmte afgeven, de strategische plaatsen waar de huid straalt en haar verspreidingsvermogen ontwikkelt. Bijvoorbeeld, aan de binnenkant van de polsen, nek, nek of achter de oren...
Bovendien zal een goed gehydrateerde huid de geur beter vasthouden en langer verspreiden! En het is dan dat deze geur zijn volle dimensie krijgt en het is je lichaam dat het vertelt.
Kenmerken
Ingrediënten
Alcohol Denat. (S.D. 40-B), Aqua (Water), Parfum, Coumarin, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Limonene, Geraniol, Linalool, Isoeugenol, Citronellol.
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?