Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Vegan
Merk
SOLINOTES

Tonka bean

Body mist
Inspirés de la fève Tonka, ingrédient connu pour ses arômes poudrés et vanillés, ses effluves de chocolat et de noix, pour réinventer les notes gourmandes.
Beschrijving
Geïnspireerd door de Tonkaboon, een ingrediënt dat bekend staat om zijn poederachtige en vanille-aroma's, zijn chocolade- en nootachtige geuren, om de gourmandnoten opnieuw uit te vinden.

Eau de Parfum Tonka is amandelachtig vanaf de eerste ademtocht. In de topnoten onderstrepen het balsemachtige akkoord en de mandarijnbloesem een warm hart dat bestaat uit vanille en tonkaboon. De witte bloemen contrasteren met de gulzigheid van deze alliantie en maken er een geraffineerde regressieve geur van. In de basisnoten onthullen de verslavende oriëntaalse facetten van Amber en Muskus geleidelijk hun sensualiteit.

WE LOVE CLEAN BEAUTY ! Alleen het hoognodige: natuurlijke alcohol, parfum, een beetje water en dat is het!
Gebruiksadvies
Voor een versterkte Solinotes ervaring, breng je onze mists aan op de pulsatiepunten van je lichaam die de meeste warmte uitstralen, die strategische plaatsen waar de huid straalt en haar diffusiekracht ontwikkelt. Bovendien, dankzij de vochtinbrengende bestanddelen in onze mists, aarzel niet om het op uw haar te sprayen. Naast het verfrissende effect, zal het uw haar voeden.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua (water), glycerin, parfum (fragrance), sodium benzoate, levulinic acid, citric acid, sodium levulinate, coumarin, limonene, sodium hydroxide
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?