Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
TAMPAX

Cotton Protection Compak Super - 14 stuks

Tampons
  • € 5,49
Dit zijn de beste tampons in het Tampax-assortiment voor comfort en bescherming. Ze zijn geurvrij, kleurstofvrij en chloorvrij.

Levering

  • € 5,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
De kern van de Tampax Cotton Protection Compak tampons is gemaakt van 100% biologisch katoen.
Dit zijn de beste tampons in het Tampax-assortiment voor comfort en bescherming. Ze zijn geurvrij, kleurstofvrij en chloorvrij. Ze hebben een applicator met afgeronde punt voor eenvoudig inbrengen. Met MotionFit-technologie zetten Tampax Cotton Protection Compak-tampons zachtjes uit om zich aan te passen aan uw unieke lichaamsvorm. Bovendien helpt de LeakGuard anti-lekvlecht om lekken te stoppen voordat ze zich voordoen.
De Tampax Cotton Protection Compak Super is het Super formaat en is ideaal voor middelzware tot zware menstruatie Tampax Cotton Protection Compak tampons zijn getest onder gynaecologisch toezicht. Ook zijn ze onafhankelijk door OEKO-TEX STANDARD 100 gecontroleerd op aanwezigheid van ongewenste stoffen en als veilig gecertificeerd.
Gebruiksadvies
Scan de code op de verpakking om de herkomst te achterhalen van het katoen dat wordt gebruikt in Tampax Cotton Protection tampons.
Kenmerken
LeakGuard anti-lek vlechtwerk biedt extra bescherming tegen lekken.
Inhoud
0
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?