Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
WAAM

Brandnetel Vinegare

Conditioner
Brandnetelazijn zuivert, verzacht en tonend voor de huid, hoofdhuid en haar waaraan het ook glans en gezondheid terwijl het bevorderen van hun groei brengt.
Beschrijving
Netel en azijn, twee ingrediënten die niet vaak geassocieerd worden met cosmetica en schoonheid, en toch is het niet voor niets dat beide gevonden worden in veel oma recepten. Wat als u het ook voor een detox van uw huid en vooral uw haar goedkeurde?
Brandnetelazijn wordt vooral aanbevolen voor een vette huid met overtollige vetafscheiding en verdunde poriën, omdat het poriën blokkeert. Het helpt om de huid te reinigen en te zuiveren, terwijl het hebben van een het stemmen actie. Netelazijn kan in uw sprays of gezichtslotions worden gebruikt.
Netelazijn is ook rijk aan voordelen voor uw haar. Met de aanwezigheid van organische zuren helpt het de olieheid van het haar te verminderen. Het helpt ook om glans aan het haar te geven. Deze organische zuren helpen beschadigd haar te repareren met een glad effect. Bovendien voorkomen deze organische zuren de verschijning van roos en staan ze een ontgiftde hoofdhuid toe, gezonder, die de haargroei bevordert. Brandnetelazijn is tenslotte rijk aan antioxidanten en beschermt haar en hoofdhuid daarom tegen milieubelasting en voortijdige veroudering. Het is daarom ideaal in haarlotions of gewoon in het laatste spoelwater.
Gebruiksadvies
Zorg voor het zuiveren van vettige huid of haar, kalmerende huid en hoofdhuid, haarlak, schoonspoelen van azijn
Kenmerken
Ingrediënten
Acetum, Urtica Dioica Leaf Extract, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?