Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
WAAM

WAAAAW! Haar Ritueel

Haarolie
Het WAAAAW! haarritueel, ontwikkeld in samenwerking met Peau-neuve, is een beschermend, voedend en versterkend haarverzorgingsproduct. Het is bijzonder geschikt voor haar dat is blootgesteld aan de zon, zout of chloor.
Beschrijving
Dit WAAAAW! haarritueel, ontwikkeld in samenwerking met Peau-neuve, is een beschermende, voedende en versterkende behandeling voor het haar. Meer dan een olie, is dit elixer bijzonder geschikt voor haar dat is blootgesteld aan zon, zout of chloor. Het beschermt de haarvezel tegen agressieve invloeden van buitenaf, met name dankzij de sesam- en buriti-oliën, waarvan bekend is dat ze een lichte UV-filter hebben om je haar nog beter te verzorgen.
In de samenstelling vinden we ook mosterd-, nigella- en ricinusolie waarvan bekend is dat ze de groei bevorderen en het haar versterken. Dit mengsel van 100% zuivere en natuurlijke plantaardige oliën zal, eindelijk, je haar verfraaien en doen glanzen.
Kenmerken
Ingrediënten
Sesamum indicum zaadolie, Nigella sativa zaadolie, Brassica alba zaadolie, Ricinus communis zaadolie, Mauritia flexuosa fruitolie, Helanthus annuus zaadolie, Parfum, Tocoferol, Limoneen, Linalool, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Eugenol, Geraniol, Benz
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?