Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
WAAM

WAAAAW! Melk

Bodylotion
WAAAAW! Milk is een hydraterende en voedende melk die gekleurd en parelmoerachtig is dankzij de krachten van buriti-olie en micas. Onmiddellijk gebruinde huid effect!
Beschrijving
De WAAAAW-collectie blijft groeien en deze keer is het met een hydraterende melk die in samenwerking met Peau-neuve is ontwikkeld! Maar niet zomaar melk. Deze romige melk is vochtinbrengend en voedend, maar ook glinsterend en verhelderend. Het zal je huid sublimeren door haar een onmiddellijke natuurlijke en parelachtige bruine kleur te geven dankzij de krachten van Buriti olie en micas.
De aanwezigheid van Buriti olie in de samenstelling van deze lotion helpt ook om de huid voor te bereiden op het bruinen en om dit proces te verlengen. Delicaat geparfumeerd met Monoï van de eilanden, voert het je onmiddellijk mee naar de zon!
Ideaal voor wie niet houdt van de vettige film die WAAAAW! olie achterlaat. Deze lotion dringt snel in en heeft een aangename, niet-plakkerige textuur. Een iriserende sluier zal worden achtergelaten op je huid die je teint verenigt en mooi en stralend achterlaat.
Kenmerken
Ingrediënten
Integrifolia/Tetraphylla Zaadolie
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?