Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
COTTAGE
Reviews

DOUCHE OIL EXTRA NOURISHING MONOI

Doucheolie
Merk
COTTAGE
Reviews

DOUCHE OIL EXTRA NOURISHING MONOI

Doucheolie
  • € 5,49

Levering

  • € 5,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Een sensuele en zonnegeur, echte belofte van zintuiglijke ontsnapping naar paradijselijke Polynesische stranden. De warme en omhullende tonen, zoals het effect van een zonnestraal op de huid, garanderen een ongeëvenaarde verandering van omgeving. Specifiek samengesteld voor een droge en gevoelige huid, bevat de Doucheolie Precious Extra-Nourishing 97% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong en verrijkt met Monoï. Legendarisch schoonheidsgeheim van Polynesië, deze heilige olie verkregen door maceratie van Tiare-bloemen in Copra-olie is van nature volgepropt met vetzuren en vitamine E met voedende eigenschappen. De Doucheolie reinigt de meest tere huid zonder deze te beschadigen of een vettige film achter te laten. De huid is schoon, comfortabel en gehydrateerd. pH-neutraal voor de huid. Tolerantie getest onder dermatologische controle. Fles & capsule 100% recyclebaar.
Gebruiksadvies
schuim onder de douche en masseer in het lichaam. Spoel af met water.
Kenmerken

De Doucheolie reinigt de meest tere huid zonder deze te beschadigen of een vettige film achter te laten. De huid is schoon, comfortabel en gehydrateerd.
Ingrediënten
Aqua (water), Ammonium Lauryl Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Coco-Glucoside, glyceryl Oleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Gardenia Taitensis Flower, Tocoferol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Linalool, ci 19140 (Yellow 5), CI 15510 (Orange 4).
Inhoud
560 ML
Monoi geur
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?