Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
Q+A
Reviews

Q+a hyaluronzuur gezichtsspray 100ml

Face mist
Merk
Q+A
Reviews

Q+a hyaluronzuur gezichtsspray 100ml

Face mist
  • € 8,99

Levering

  • € 8,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Hydrateert de huid de hele dag

. Helpt de huid gehydrateerd en stralend te houden

. Beschermt de teint tegen dagelijkse agressies

Q+A Hyaluronic Acid Facial Mist is de perfecte oppepper voor de droge tot gevoelige tot normale huid die gedurende de dag een hydratatieboost nodig heeft. Je kunt het ook gebruiken als onderdeel van je ochtend/avond huidverzorgingsroutine om je moisturizer te ondersteunen of je huid voor te bereiden op het aanbrengen van make-up.



Superhydraterend hyaluronzuur doet je teint herleven en helpt de tekenen van veroudering te verminderen, geholpen door gladmakende betaïne voor een zijdezachte, snel absorberende applicatie en vitaminerijke aloë vera voor een gezonde huid en bescherming tegen dagelijkse vervuiling.

Gebruiksadvies

Verstuif vanaf een afstand van 20-25 cm, 2 tot 4 keer met ronddraaiende bewegingen. Kan worden gebruikt na het reinigen en voor het hydrateren, als een setting spray of voor een eenvoudige opfrisser.

Kenmerken
Ingrediënten

Aqua (water), propyleenglycol, betaïne, glycerine, natriumhyaluronaat, panthenol, aloë barbadensis (aloë vera) bladsappoeder, inuline, fructose, natriumgluconaat, caprylyl glycol, citroenzuur, fenoxyethanol.

Inhoud
100 ml
NA
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?