Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
Q+A
Reviews

Q+a oplichtend serum met vitamine c 30 ml

Gezichtsserum
Merk
Q+A
Reviews

Q+a oplichtend serum met vitamine c 30 ml

Gezichtsserum
  • € 10,99

Levering

  • € 10,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Helpt de huid te verhelderen en de teint te egaliseren
. Krachtige antioxidant om de huid te verjongen en te beschermen
Onderhoudt de normale collageenproductie
Q+A Vitamin C Brightening Serum gebruikt een zeer zuivere vorm van vitamine C, ingekapseld met vulkanische as en hyaluronzuur, om de huid uitstekende verhelderende en antioxiderende eigenschappen te geven. De inkapseling zorgt voor een hoge productstabiliteit, terwijl de unieke innovatieve Q+A formule het product het unieke uiterlijk geeft van een puur wit serum, met een verhelderende gloed.



Vitamine C is perfect voor de doffe, ouder wordende huid. Het helpt de huid zachtjes te exfoliëren om gezonde, gehydrateerde huidcellen te onthullen, waardoor fijne lijntjes en rimpels en een ongelijkmatige teint en textuur zichtbaar worden. Terwijl vitamine C kan oxideren en verkleuren wanneer het wordt blootgesteld aan water, lucht of zonlicht, wordt het in dit serum beschermd door hydraterend hyaluronzuur en beschermende vulkanische as, waardoor de gezondheid en veiligheid van je huid en de blijvende effectiviteit van vitamine C wordt gegarandeerd.
Gebruiksadvies
Breng 's ochtends en 's avonds aan op een schone huid voor of in plaats van een moisturizer. Deze unieke, sterk hydraterende formule houdt het midden tussen een serum en een moisturizer.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua (water), capryl/capric triglyceride, isoamyllauraat, polyglyceryl-4-diisostearaat/polyhydroxystearaat/sebacaat, glycerine, vulkanische aarde, squalaan, magnesiumsulfaat, ascorbinezuur, hyaluronzuur, amylopectine, 1,2-hexaandiol, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, tocoferol.
Inhoud
30 ml
NA
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?