Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
COTTAGE
Reviews

SHAMPOO MAN 3 IN 1 MINT GLACEE

Shampoo
Merk
COTTAGE
Reviews

SHAMPOO MAN 3 IN 1 MINT GLACEE

Shampoo
  • € 3,19

Levering

  • € 3,19
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Gebruik de Cottage Shampoo Shower Man Mint Ice voor een explosie van nieuwheid. Verrijkt met natuurlijke extracten van munt met stimulerende eigenschappen, evenals langdurige actieve frisheidsversterker, belooft het je een extra verse douche voor een onvergelijkbaar gevoel van welzijn. Reinigt het gezicht, lichaam en haar in één gebaar. De exclusieve formule, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik, behoudt het natuurlijke vocht van de huid en laat het haar soepel en zacht achter. PH neutraal voor de huid. Getest onder dermatologische controle.
Gebruiksadvies
schuim onder de douche en masseer in haar, lichaam, gezicht. Spoel af met water.
Kenmerken
Reinigt het gezicht, lichaam en haar in één gebaar. De exclusieve formule, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik, behoudt het natuurlijke vocht van de huid en laat het haar soepel en zacht achter.
Ingrediënten
Aqua (Water), Natriumlaurethsulfaat, Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Natriumlaurylglucosecarboxylaat, Laurylglucoside, Natriumchloride, Benzylsalicylaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Menthol, Polyquaternium-10, Natriumcitraat, Polyquaternium-7, Sorbinezuur, Natriumacetaat, Isopropylalcohol, Mentha Piperita (Pepermint) Leaf Extract, Natriumhydroxide, Kaliumsorbaat, CI 61570 (Green 5), CI 19140 (Geel 5).
Inhoud
250 ml
Munt frisheid geur
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?