Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & Tricks

Een gebruinde teint het hele jaar door met Bondi Sands      

Droom je van een gouden Australische huid? Bondi Sands maakt die droom waar, geïnspireerd door de Australische levensstijl, met een breed assortiment zelfbruiners, zonnecrèmes en huidverzorgingsproducten. Deze hoogwaardige, Australisch ontworpen formules laten de huid stralen en gezond achter, terwijl ze bij elk gebruik hydrateren en revitaliseren.

Hoe werkt zelfbruiner op je huid?             

Zelfbruiner is gebaseerd op een chemische reactie met de huid, voornamelijk dankzij DHA (dihydroxyaceton). DHA wordt geproduceerd door suiker te fermenteren en gaat een interactie aan met de aminozuren in dode huidcellen, waarbij bruine pigmenten worden gevormd die melanoïden worden genoemd. Dit snelle proces (1 tot 4 uur) kan tot 72 uur doorgaan en zorgt voor een geleidelijke bruining, zelfs na het wassen.

Stap 1 : Voorbereiding           

Om de perfecte bruine teint te krijgen met je zelfbruiner, zijn een paar voorbereidende stappen essentieel. Eerst en vooral moet je je huid 24 uur van tevoren voorbereiden. Begin met het scrubben van je huid onder de douche en breng daarna een vochtinbrengende crème aan op droge plekken.

Stap 2: Looien        

Nu komt de cruciale stap van het aanbrengen van de zelfbruiner. Met de Bondi Sands applicatiehandschoen in de hand doe je de aanbevolen hoeveelheid product op de handschoen. Verdeel de mousse vervolgens met ronddraaiende bewegingen over je huid. Zorg ervoor dat je ook je ellebogen en knieën bedekt en eindig met je handen. Wacht na het aanbrengen 5 tot 10 minuten voordat je je aankleedt. Laat de zelfbruiner vervolgens 6 tot 8 uur inwerken. Neem na deze tijd een snelle douche met koel water. Bewonder je perfect gebruinde huid.

Stap 3: Uw bruine kleur onderhouden        

Om je bruine kleur te verlengen, is het essentieel om hem goed te verzorgen. Zelfs nadat je bruin bent geworden, moet je je huid zachtjes blijven scrubben om je gouden gloed te behouden. Dep je huid na het scrubben voorzichtig droog om te voorkomen dat je bruine kleur vervaagt. Breng vervolgens Daily Gradual Tanning Lotion aan voor een subtiele touch-up van je bruine teint.

STAP 4: Je bruine kleur verwijderen           

Als het tijd is om afscheid te nemen van je zelfbruiner, wordt Bondi Sands Self Tan Eraser je geheime bondgenoot. Deze revolutionaire innovatie verwijdert zelfbruiner effectief zonder het gebruik van schadelijke ingrediënten of overmatig wrijven, in slechts vijf minuten. Het resultaat: een zijdezachte huid.