Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ADOPT
Reviews

Fleur de cerisier

Eau de Parfum
  • Promo
Merk
ADOPT
Reviews

Fleur de cerisier

Eau de Parfum
  • € 10,95
2de aan 50%
DE PARFUMS
*of 15% voor 1
Uitgezonderd VICTORIA SECRET, GUESS 100 ML, CALVIN KLEIN, DAVIDOFF, DKNY, CACHAREL, LANCOME, ZADIG&VOLTAIRE, DOLCE GABANA, ARMANI, DIESEL, HUGO BOSS, LANVIN, ISSEY MYAKE

Levering

  • € 10,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Na de vermoeienissen van de winter lacht de kersenbloesem ons toe en kondigt de komst van de lente en mooi weer aan... De kersenbloesem, een iconische geur, is een kortstondige schoonheid waarvan we de poëzie en zeldzaamheid wilden vangen in een frisse, heldere interpretatie. Reis naar het hart van een lentetuin, bezaaid met kersenbloesems, voor een bucolische wandeling onder wolken van roze en witte bloemblaadjes. Reis naar het hart van een lentetuin, bezaaid met kersenbloesems, voor een bucolische wandeling onder wolken van roze en witte bloemblaadjes. Een ode aan de vreugde en een boodschap van hoop, deze majestueuze kersenbomen met hun duizend bloemblaadjes ontvouwen hun geuren en betoveren het hart.
Kenmerken
Ingrediënten
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Coumarin, Citral.
Inhoud
30 ml
Topnoot: Zwarte bes Hartnoot : Kersenbloesem Basisnoot: Witte muskus
Geur
Onze sierlijke kersenbloesems kleuren delicaat roze wanneer ze in contact komen met de zwarte bes en betoveren ons met hun poëtische schoonheid. Dan begeleidt een luchtige muskusadem deze rooskleurige bloemigheid en nodigt ons uit om deze bloemenwandeling vredig af te sluiten.
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?