Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
AGE PERFECT
Reviews

Age Perfect BB Cover SPF50

Foundation
Merk
AGE PERFECT
Reviews

Age Perfect BB Cover SPF50

Foundation
  • € 15,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
BB Cover is de nieuwe getinte crème van Age Perfect make-up van L'Oréal Paris, verrijkt met een ultra-hydratrerend serum. Haar lichte textuur en formule met vitamine B3 voedt intens de huid en corrigeert vlekjes. Deze getinte crème combineert de verzorging van een hydraterend serum en het flatterende effect van een foundation. De textuur is zo licht een aangenaam op de huid dat ze niet in de huidplooien kruipt. Bovendien biedt de BB Cover crème bescherming tegen de zon met haar SPF factor 50, een belangrijk element voor de matuurdere, gevoelige huid.
Gebruiksadvies
Breng een dun laagje BB Cover aan op de huid en werk in met je vingers, een penseel of een make-up sponsje. Begin bij de t-zone en werk naar buiten in een ronddraaiende beweging naar de haargrens en de kin toe.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / Water, Dimethicone, Homosalate, Glycerin, Propanediol, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat., Octocrylene, Titanium Dioxide, Niacinamide, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Synthetic Fluorphlogopite, PEG-30 Dipolyhydroxysteara
Très Haute (50+)
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?