Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
AMBRE SOLAIRE
Reviews

Ideal Bronze Zonneolie SPF15

Zonnecrème
  • Promo
Merk
AMBRE SOLAIRE
Reviews

Ideal Bronze Zonneolie SPF15

Zonnecrème
  • € 17,49
2de aan 50%
Het merk
AMBRE SOLAIRE

Levering

  • € 17,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze Zonneolie SPF15 voor gezicht en lichaam biedt een gemiddelde UV-bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. De vegan formule** geeft een onzichtbare finish en is waterresistent. De zonneolie geeft de huid een gelijkmatige en stralende bruining. Het versterkt daarnaast de natuurlijke bruine kleur, plakt niet, heeft een vegan formule** en is water resistent. Zo bescherm je de huid gemiddeld terwijl je de huid een stralend teint geeft voor een zongebruind effect. De plastic fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic*.

Breng voor blootstelling aan de zon een royale laag van Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze Zonneolie SPF15 aan en verdeel gelijkmatig over de huid. Breng frequent opnieuw aan om de zonbescherming te behouden, vooral na het zwemmen, zweten of afdrogen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door om het zonbeschermingsproduct juist te gebruiken.

Garnier is gecertificeerd door Cruelty Free, zet zich voortdurend in om de ecologische en negatieve sociale impact van haar producten te verminderen tijdens hun gehele levenscyclus, dus inclusief gedurende de productie- en gebruiksfase.

*Behalve kleurstoffen, additieven, etiketten & dop.
**Geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong.
Kenmerken
Met gemiddelde beschermingsfactor SPF 15: beschermt je huid tegen UVB- en UVA-stralen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je een mooi gebronsd kleurtje krijgt.
- De beschermende olie van Ideal Bronze geeft het gezicht of het lichaam een stralende teint voor een zongebruind effect. Vegan formule**.
- Gemakkelijk in gebruik door de spray die het product gemakkelijk op het lichaam verspreid. Als je het product voor je gezicht gebruikt, spray het dan op de handpalmen om vervolgens aan te brengen op het gezicht.
- De zonneolie plakt niet voor een zijdezacht gevoel en is waterresistent.
- Gecertificeerd door Cruelty Free: Garnier is gecertificeerd door Cruelty Free, Garnier zet zich voortdurend in om de ecologische en negatieve sociale impact van haar producten te verminderen tijdens hun gehele levenscyclus, dus inclusief gedurende de productie- en gebruiksfase.
Ingrediënten
Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Ci 60725 / Violet 2, Tocopherol, Hydroxycitronellal, Haematococcus Pluvialis / Haematococcus Pluvialis Extract, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Pentaerythrityl Tetra-Di-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Benzoate, Linalool, Drometrizole Trisiloxane, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract / Rosemary Leaf Extract, Butyrospermim Parkii Butter / Shea Butter, Astaxanthin, Parfum / Fragrance, F.I.L. B37931/4
“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
150 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?