Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
APRIL
Reviews

Huisgeur - pioenroos

Huisparfum
  • Promo
Merk
APRIL
Reviews

Huisgeur - pioenroos

Huisparfum
  • € 22,50
APRIL - 2de aan 50%
De sfeerreeks
APRIL

Levering

  • € 22,50
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Deze APRIL geursprays voor thuis creëren een aangename sfeer in huis met hun onweerstaanbare geuren.

85% natuurlijke ingrediënten.


Rose Pivoine : Een delicate fruitige bloemengeur, die de frisse bitterheid van grapefruitschil combineert met de bedwelmende vrouwelijkheid van een boeket roze pioenrozen, onderstreept door de omhullende textuur van sandelhout.

Gebruiksadvies

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, verstuif je om de gewenste intensiteit te bereiken. In slechts een paar bewegingen zal je huis subtiel geparfumeerd zijn. Direct sprayen op muren, stoffen of voorwerpen wordt afgeraden.

Kenmerken
Ingrediënten

3,7,11-TRIMETHYLDODECA-1,6,10-TRIEN-3-OL,MIXED ISOMERS • 3,7-DIMETHYLNONA-1,6-DIEN-3-OL.


Kan een allergische reactie veroorzaken. Gevaar. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. Inhoud en verpakking afvoeren naar een goedgekeurde afvalverwijderingsinstallatie.

Inhoud
500 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?