Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
ARIEL

All-in-1 Pods Color - 16 wasbeurten

Wasmiddel
Een buitengewone reiniging in 1 kleine pod.
Beschrijving

Ariel All-in-1 biedt een buitengewone reiniging in 1 kleine pod. 

Het unieke ontwerp van de Ariel All-in-1 Pods Colour wasmiddelcapsules met verschillende compartimenten houdt de ingrediënten stabiel en gescheiden totdat ze de was bereiken, waar ze supergeconcentreerde reinigingskracht geven. 

De innovatieve laag van de Ariel wastabletten lost bij contact met water volledig op en geeft hun krachtige reinigingskracht vrij die een heleboel soorten vlekken bestrijdt en je net de juiste hoeveelheid van het beste vloeibare wasmiddel van Ariel geeft. Gebruik samen met Lenor wasverzachters en Unstoppables, een geurbooster voor de was, voor een extra boost van zachtheid en frisheid. 

Let op. Dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Ariel pods buiten het bereik van kinderen houden. 

1 pod voor 1 wasbeurt. Plaats de pod in de trommel en leg de kleren er vervolgens bovenop om het product effectief te gebruiken.

Kenmerken
Ingrediënten

>30% Anionogene Oppervlakteactieve Stoffen, 5-15% Zeep, <5% Niet-Ionogene Oppervlakteactieve Stoffen, Fosfonaten, Enzymen, Optische Bleekmiddelen, Parfums, Citronellol, Eugenol, Linalool

Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?