Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
AXE

Black set - 2 stuks

Geschenkset

Op zoek naar het perfecte cadeau voor hem? De AXE Black Duo Geschenkset voor hem - Bodyspray Deodorant en Douchegel voor mannen in een stijlvolle verpakking met een verleidelijke, frisse geur - is het perfecte cadeau voor die speciale man in je leven die zichzelf graag goed verzorgt en heerlijk wil ruiken. 

Een must have voor iedere man zijn toilettas. Koop dit cadeau voor een ander of hou het lekker zelf. Deze geschenkset, in een aantrekkelijke cadeauverpakking, bevat de AXE Black Bodyspray Deodorant 150 ml en de AXE Black 250 ml. De AXE Black Bodyspray Deodorant houdt je fris 48 uur lang. Deze deodorant spray heeft de verfijnde en subtiele geur van bevroren peer en cederhout. AXE Black Douchegel zorgt voor een verfrissende en relaxte reiniging van je huid. AXE Black Douchegel met de verfijnde en subtiele geur van bevroren peer en cederhout, bevat 100% plantaardige moisturizers en is dermatologisch getest. 

Met AXE Black start je dag goed. Of je avond. Deze chille giftset is het ideale cadeau voor elke man die zichzelf graag goed verzorgt. De AXE douchegel is verpakt in een 100% gerecyclede en recyclebare fles. De Deodorant Bodyspray is verpakt in oneindig recyclebaar aluminium.

Beschrijving

Op zoek naar het perfecte cadeau voor hem? De AXE Black Duo Geschenkset voor hem - Bodyspray Deodorant en Douchegel voor mannen in een stijlvolle verpakking met een verleidelijke, frisse geur - is het perfecte cadeau voor die speciale man in je leven die zichzelf graag goed verzorgt en heerlijk wil ruiken. Een must have voor iedere man zijn toilettas. Koop dit cadeau voor een ander of hou het lekker zelf. Deze geschenkset, in een aantrekkelijke cadeauverpakking, bevat de AXE Black Bodyspray Deodorant 150 ml en de AXE Black 250 ml. De AXE Black Bodyspray Deodorant houdt je fris 48 uur lang. Deze deodorant spray heeft de verfijnde en subtiele geur van bevroren peer en cederhout. AXE Black Douchegel zorgt voor een verfrissende en relaxte reiniging van je huid. AXE Black Douchegel met de verfijnde en subtiele geur van bevroren peer en cederhout, bevat 100% plantaardige moisturizers en is dermatologisch getest. Met AXE Black start je dag goed. Of je avond. Deze chille giftset is het ideale cadeau voor elke man die zichzelf graag goed verzorgt. De AXE douchegel is verpakt in een 100% gerecyclede en recyclebare fles. De Deodorant Bodyspray is verpakt in oneindig recyclebaar aluminium.

Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?