Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BIO OIL
Reviews

Huidverzorgingsolie Natuurlijk

Olie voor gezicht en lichaam
Merk
BIO OIL
Reviews

Huidverzorgingsolie Natuurlijk

Olie voor gezicht en lichaam
  • € 15,99

Levering

  • € 15,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Bio-Oil®, wereldleider op het gebied van de behandeling van littekens en striae, heeft een nieuwe natuurlijke en effectieve olie op de markt gebracht.
Met zijn 14 plantaardige oliën die de huid verzachten en hydrateren, vermindert de nieuwe Huidverzorgingsolie Natuurlijk van Bio-Oil het risico op de vorming van nieuwe striae en de zichtbaarheid van bestaande striae vanaf het begin van de zwangerschap. Daarnaast vermindert het de zichtbaarheid van littekens en is het ook effectief tegen droogte, pigmentvlekken en huidveroudering.
Gebruiksadvies
Tweemaal per dag gedurende drie maanden of meer aanbrengen voor de beste resultaten. Een kleine hoeveelheid aanbrengen en met cirkelvormige bewegingen in de huid masseren tot het product volledig geabsorbeerd is. Uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Niet op een beschadigde huid gebruiken. Bij eventuele huidirritatie dient u het gebruik te stoppen. Resultaten kunnen per persoon verschillen. In een koele omgeving, buiten direct zonlicht bewaren.
Kenmerken
Na 8 weken gebruik een verbetering van huidstriemen bij 97 % van de proefpersonen. Na 8 weken gebruik stelt 100 % van de proefpersonen een verbetering van het uitzicht van de littekens vast.
Ingrediënten
Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Salvia Hispanica Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Calendula Officinalis Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Bisabolol, Tocopherol.
Inhoud
60 ml
Geur
Zonder parfum
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?