Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BLONDEPIL
Reviews

KIT DEPIL’ ZONE INTIME – Ontkleuringscrème voor de hele bikinilijn

Merk
BLONDEPIL
Reviews

KIT DEPIL’ ZONE INTIME – Ontkleuringscrème voor de hele bikinilijn

  • € 12,49

Levering

  • € 12,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Het Blondépil Intieme Zone Ontharingskit is speciaal ontwikkeld voor het ontharen van het volledige bikinigebied. Het gebruik ervan is eenvoudig en snel, met een nauwkeurig resultaat in slechts 5 tot 8 minuten en in slechts 2 stappen. Dermatologisch getest, de ontharingscrème is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. De milde formule bestaat voor 81% uit natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met sheaboter voor optimale hydratatie. De kalmerende aftercare-behandeling met jojoba-olie bevat 92% natuurlijke ingrediënten. Het kalmeert en voedt de huid na het ontharen en kan tussen de sessies door worden gebruikt om de huid te hydrateren. De spons in de kit vergemakkelijkt het verwijderen van de ontharingscrème. Door zachte massages wordt de huid zachtjes geëxfolieerd, wat helpt bij het verminderen van ingegroeide haartjes en het voorbereiden van de huid op toekomstige ontharingssessies.
Gebruiksadvies
Breng op de dag van de ontharing, voordat je gaat douchen, met je hand een dikke, gelijkmatige laag ontharingscrème aan op een schone, droge huid. Op de haren in het te ontharen gebied. Handen wassen na het aanbrengen. Als het haar langer is dan 1 cm, raden we aan om het te knippen voordat je met het proces begint.
Laat de crème 5 tot 8 minuten inwerken op de huid. Zodra de tijd is verstreken, verwijder je met het vochtige sponsje voorzichtig de crème van één kant van de fles. Klein gebied. Verwijder de crème met ronddraaiende bewegingen als het haar gemakkelijk loslaat, anders NIET LANGER DAN 8 MINUTEN IN T TOTAL laten inwerken.
Spoel grondig af met schoon, lauw water onder de douche en vermijd dat het onthaarde gebied direct aan de straal wordt blootgesteld.
Droog de huid zonder te wrijven. Spoel de spons uit en laat hem aan de lucht drogen.
Wacht na het ontharen enkele ogenblikken en breng dan de verzachtende behandeling aan, masseer zachtjes in de huid. De behandeling kan tussen de sessies door worden gebruikt om eventuele benauwdheid te verzachten
Vanaf 48 uur na het ontharen kun je het onthaarde gebied met de vochtige spons in cirkelvormige bewegingen masseren om de vorming van ingegroeide haartjes te beperken.
Kenmerken
Ingrediënten
Tube 1 : Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Maris Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia Sinensis Leaf Powder, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Potassium Hydroxide, Acrylates Copolymer, Potassium Sorbate, Parfum, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Ci 77891.

Tube 2 : Aqua, Glycerin, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Arnica Montana Flower Extract, Gymnema Sylvestre Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Pentylene Glycol, Myristyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sorbitan Isostearate, Lactic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum.
Inhoud
130 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?