Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BLONDEPIL
Reviews

Koude Hars Lichaam & Benen

Wasstrips
Merk
BLONDEPIL
Reviews

Koude Hars Lichaam & Benen

Wasstrips
  • € 10,29

Levering

  • € 10,29
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Snel en gemakkelijk te gebruiken, de High Performance Cold Wax van Blondépil garandeert een perfecte ontharing perfecte ontharing, zelfs op de kortste haartjes. Optimale efficiëntie voor een zichtbaar resultaat tot 4 weken.
Gebruiksadvies
"1. verwarm de dubbele strook wax tussen uw handen gedurende ongeveer 10 seconden en haal hem langzaam uit elkaar. 2. Breng een strook wax aan op het te waxen gebied en strijk gedurende 5 seconden stevig uit in de richting van de haargroei. 3. Houd de huid strak met één hand en pak met de andere hand de onderkant van de strip vast. Verwijder de strip met een snelle ruk in de tegenovergestelde richting van de haargroei. 4. Herhaal indien nodig: vouw de strip dubbel en warm hem op tussen uw handen. Dezelfde strip kan minstens 4 keer gebruikt worden zolang hij niet verzadigd is met haar. 5. Als u klaar bent met harsen, breng dan een post-waxdoekje aan op het gewaxte gebied om uw huid te verzachten en de resterende wasresten te verwijderen."
Kenmerken
Ingrediënten
Cire : Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, H y d r o g e n a t e d Microcrystalline Wax, Parfum, Paraffinum Liquidum, PEG-8 Dioleate, Linalool, CI 77891, CI 45410. Lingette : Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dipropylene Glycol, Boswellia Serrata Gum, Parfum.
Inhoud
32 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?