Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BLONDEPIL
Reviews

Koude Hars Lichaam en benen - 12 stuks

Wasstrips
  • Vegan
Merk
BLONDEPIL
Reviews

Koude Hars Lichaam en benen - 12 stuks

Wasstrips
  • € 5,99

Levering

  • € 5,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De plantaardige koude wax van Blondépil is snel en gemakkelijk te gebruiken en garandeert een perfecte ontharing. De formule is aangepast aan de gevoelige huid en is veganistisch met 99% natuurlijke ingrediënten. Waxen met waxstrips van natuurlijke vezels, zonder ingrediënten of afgeleiden van dierlijke oorsprong!
Gebruiksadvies
"1. verwarm de dubbele strook wax ongeveer 10 seconden tussen uw handen en trek hem langzaam uit elkaar. 2. Breng een strook wax aan op het te waxen gebied en strijk gedurende 5 seconden stevig in de richting van de haargroei. 3. Houd de huid strak met één hand en pak met de andere hand de onderkant van de strip vast. Verwijder de strip met een snelle ruk in de tegenovergestelde richting van de haargroei. 4. Herhaal indien nodig: vouw de strip dubbel en warm hem op tussen uw handen. Dezelfde strip kan minstens 4 keer gebruikt worden zolang hij niet verzadigd is met haar. 5. Als je klaar bent met harsen, breng dan een post-waxdoekje aan op het gewaxte gebied om je huid te verzachten en de laatste waxresten te verwijderen."
Kenmerken
Ingrediënten
Cire : Glyceryl Rosinate, Ricinus Communis Seed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Cocos Nucifera Oil, Parfum, CI 77891, CI 42090. Lingette : Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dipropylene Glycol, Boswellia Serrata Gum, Parfum.
Inhoud
12 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?