Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BLONDEPIL
Reviews

Koude Hars voor gezicht - 12 stuks

Wasstrips
  • Vegan
Merk
BLONDEPIL
Reviews

Koude Hars voor gezicht - 12 stuks

Wasstrips
  • € 5,99

Levering

  • € 5,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Snel en gemakkelijk te gebruiken, de plantaardige koude wax van Blondépil garandeert een perfecte ontharing. De formule is geschikt voor de gevoelige huid en is veganistisch met 99% natuurlijke ingrediënten. Ontharen met waxstrips van natuurlijke vezels, zonder ingrediënten of derivaten van dierlijke oorsprong!
Gebruiksadvies
"1. verwarm de dubbele strook wax ongeveer 10 seconden tussen uw handen en trek hem langzaam uit elkaar. 2. Bovenlip waxen: wax elke kant van je lip apart. Breng een strook wax aan en trek naar de neus toe met een snelle, scherpe trek, terwijl je de huid strak houdt met je andere hand. Kin harsen: Breng de wasstrook aan en trek naar de neus toe. 3. Herhaal indien nodig: vouw de strip dubbel en warm hem op tussen uw handen. Dezelfde strip kan minstens 3 keer gebruikt worden zolang hij niet verzadigd is met haar. 4. Als u klaar bent met harsen, breng dan een post-waxdoekje aan op het gewaxte gebied om uw huid te verzachten en de laatste wasresten te verwijderen. "
Kenmerken
Ingrediënten
Cire : Glyceryl Rosinate, Ricinus Communis Seed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Cocos Nucifera Oil, Parfum, CI 77891, CI 42090. Lingette : Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dipropylene Glycol, Boswellia Serrata Gum, Parfum.
Inhoud
12 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?