Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois contour

Oogpotlood
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois contour

Oogpotlood
  • € 10,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Bourjois Contour Clubbing Waterproof Pencil is een oogpotlood dat de ogen accentueert met levendige kleur. De ultrazachte textuur glijdt moeiteloos langs de wimpers voor een intense lijn met een matte, satijnen of metallic finish die 24 uur lang houdt. Dit waterproof oogpotlood is geformuleerd met veganistische ingrediënten en verrijkt met organische macadamia- en jojobaolie en is oftalmologisch getest. Eenmaal aangebracht is de kleur bestand tegen alle omstandigheden, inclusief hitte en overdracht, en blijft hij de hele nacht zitten zonder uit te lopen. Accentueer je ogen met een van de 15 levendige kleuren van dit kohlpotlood en creëer je eigen make-up verhaal met Bourjois!

Maak je look compleet met Twist Up The Volume verlengende mascara en Brow Reveal Précision wenkbrauwpotlood, voor een nog gedefinieerder resultaat dat niet uitloopt.

Het erfgoed van Bourjois, een iconisch Frans cosmetica- en parfummerk, is al 160 jaar diep geworteld in de geest van Parijse schoonheid en fantasie. Wij inspireren vrouwen om vrij te zijn, om te spelen en te experimenteren met make-up, omdat wij geloven dat je mooier bent als je plezier hebt. Het merk Bourjois, dat wordt verkocht in 39 markten over de hele wereld, heeft zichzelf gevestigd als kleurexpert en een van de meesters op het gebied van make-upinnovatie. Van onze Little Round Pot poeders tot onze Twist Up The Volume Mascara, wij creëren producten die je doen glimlachen. Bourjois Contour Clubbing Eye Pencil accentueert het gebied rond de ogen met levendige, langhoudende kleur. Een kohlpotlood dat tot 24 uur lang intens, waterproof houdt, goed blijft zitten en overal tegen bestand is, ook bij hitte en transfers.|De zuivere, veganistische, door oogartsen geteste formule is veilig voor de ogen, droogt snel en loopt niet uit. Verkrijgbaar in 15 levendige kleuren.
Gebruiksadvies
Breng dit kohlpotlood aan op de bovenste of onderste wimpers om de oogcontour te accentueren en de perfecte finishing touch te geven aan elke make-up look voor overdag of 's avonds.
Kenmerken
Ingrediënten
Trimethylsiloxysilicaat, gehydrogeneerd polyisobuteen, synthetische was, mica, isododecaan, siliciumdioxide,
Polybuteen, Ethyleen/Propyleencopolymeer, Silicasilylaat, Kaolien, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl
Hydroxyhydrocinnamaat, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Was/Cire de
Carnauba, Tin Oxide, Macadamia Integrifolia Zaadolie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, [Kan
Bevatten/bevatten/+/-: ijzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499), aluminiumpoeder (CI 77000),
Titaandioxide (CI 77891), Ultramarijn (CI 77007), Koperpoeder (CI 77400), IJzermonium
ferrocyanide (CI 77510), ijzerferrocyanide (CI 77510), zwart 2 [nano] (CI 77266), geel 5 meer (CI
19140)].
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?