Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois healthy mix 2-in-1 serum concealer

Concealer
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois healthy mix 2-in-1 serum concealer

Concealer
  • € 12,00
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

De dekking van een concealer gecombineerd met de kracht van een oogserum! Bourjois Healthy Mix 2-in-1 Eye Serum verfrist, lift en verlicht onmiddellijk de oogcontouren. Deze crèmige, volledig dekkende corrector versmelt perfect met de huid om donkere kringen en oneffenheden te camoufleren.

- Bourjois Correcting Serum heeft een ronde applicator met metalen punt om zachtjes in de oogcontouren te masseren. In combinatie met de ontzwellende eigenschappen van cafeïne helpt deze roll-on applicator wallen te verminderen, de huid glad te maken en een verfrissend gevoel te geven. Hij is gemakkelijk thuis of onderweg te gebruiken en garandeert elke keer weer een schone applicatie. - Healthy Mix Corrective Serum is samengesteld uit 84% natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met veenbessenextract. Deze bes staat bekend om zijn antiverouderingseigenschappen en stimuleert de collageenproductie, waardoor de huid na verloop van tijd weer soepel wordt en fijne lijntjes en rimpels week na week verminderen

. - De veganistische formule bevat ook Bourjois' iconische gezonde antioxidantenmix van vitamine C, E en B5, om je huid te hydrateren en te beschermen

- Het erfgoed van Bourjois, een iconisch Frans cosmetica- en parfummerk, is al 160 jaar diep geworteld in de geest van Parijse schoonheid en fantasie. Wij inspireren vrouwen om vrij te zijn, om te spelen en te experimenteren met make-up, omdat wij geloven dat je mooier bent als je plezier hebt. Het merk Bourjois wordt gedistribueerd in 39 markten over de hele wereld en heeft zichzelf gevestigd als een van de meesters op het gebied van make-up innovatie en een expert in kleur. Van onze Little Round Pot poeders tot onze Twist Up The Volume mascara, wij creëren producten die je doen glimlachen.

- Elk Healthy Mix product is schoon, heeft een huidvriendelijke veganistische formule gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat geen dierlijke of van dieren afkomstige ingrediënten

. - Alle productverpakkingen bevatten gerecycled materiaal Bourjois Healthy Mix 2-in-1 Concealer Serum combineert de dekking van een concealer met de kracht van een oogserum om de oogcontour direct te verfrissen, liften en verhelderen met een ronde metalen applicator die zachtjes in de oogcontour wordt gemasseerd om zwellingen te verminderen en de huid glad te maken terwijl het een verfrist gevoel geeft.|De veganistische formule bevat 84% natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met veenbessenextract om de collageenproductie te stimuleren en fijne lijntjes en rimpels week na week te verminderen.

Gebruiksadvies

Gebruik de applicator om het product direct op de oogcontour aan te brengen en verdeel het vervolgens met ronddraaiende bewegingen.

Kenmerken
Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Maïszetmeel gemodificeerd, Dicaprylyl Ether, Dicaprylyl Carbonaat, Isododecaan, Glycerine, Trimethylsiloxysilicaat, Silica, Natriumchloride, Tri(Polyglyceryl-3/Lauryl) Gehydrogeneerd Trilinoleaat, Mica, Stearalkonium Bentoniet, 2,3-Butaandiol, Sclerocarya Birrea Zaadolie, Triethyl Citraat, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Parfum/geur, Tocopheryl acetaat, triethoxycaprylylsilaan, cafeïne, natriumbenzoaat, chloorfenesine, panthenol, methicone, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) fruitextract, 3-O-Ethyl Ascorbinezuur, Tocoferol, 1,2-Hexaandiol, Caprylyl Glycol, Pantolacton, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, [Kan bevatten/bevatten/+/-: Titaandioxide (CI 77891), ijzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?